Wednesday, May 30, 2007

digi fairies




Deze fairies zijn van Denise Garner. Van deze fairies heb ik eens een atc serie gemaakt en vond het leuk om er ook eens een digitale atc serie van te maken. De brushes en de bloemen zijn van de kit delicate vintage floral van www.scrapkit.nl
.
The fairies are from Denise Garner. Some time ago I have made a atc serie from this fairies, and now a digitale atc serie. The brushes and flowers are from the kit delicate vintage floral from www.scrapkit.nl

Friday, May 25, 2007

I love to bath

Tja en dan is het mooi weer en wat doe je dan...... hahaha ja lekker scrappen op de comp. Ik kon het niet laten. Had nog een mooie foto gekregen van mijn broertje en die paste mooi in deze nieuwe kit van www.scrapkit.nl delicate vintage floral.
.
The sun is shining, but I stay inside behinde the comp. My brother send my an other photo and it fit beautiful with the new kit delicate vintage floral from www.scrapkit.nl .

Delicate vintage floral


Ook ik mocht met deze hele mooie Delicate vintage floral kit van www.scrapkit.nl een voorbeeld maken. Nou ik vind em echt prachtig. Het zijn echt mijn kleuren en ik kan hier uren mee spelen. :-) Ben zelf helemaal weg van de onderste, het is mijn kleine nichtje Marissa. Hier heb ik ook nog een gedeelte van een overlay swirl gebruikt en die is ook verkrijgbaar bij www.scrapkit.nl
Op http://letsscrapdigital.blogspot.com/ is ook nog een quick page freebie te downloaden van deze kit, gemaakt door Brigitte.
.
I have make 2 LO's with this beautiful kit "Delicate vintage floral" from www.scrapkit.nl . I find the kit beautiful, love the papers and colors. By the second Lo, I have use a pice of an overlay swirl also from www.scrapkit.nl You can download a quick page freebie bij http://letsscrapdigital.blogspot.com/ from Brigitte.

Tuesday, May 22, 2007

vintage atc.s






Laats nog wat vintage atc,tjes gemaakt. Ik heb gebruik gemaakt van de atc brushes van www.scrapkit.nl . De mooiste vind ik de scheurtjes, het lijkt net of alles oud en gebarsten is.
.
I have use the atc brushes from www.scrapkit.nl .

Wednesday, May 16, 2007

my old school

Deze oude school foto heb ik gevonden bij schoolbank.nl. Hij is al een poosje geleden hahaha uit 1972 pfffffffff wat worden we toch oud he. Ik sta een boven aan in het rechter foto frame, met dat spijker jasje aan. Jammer genoeg is het geen goede foto, ik wilde mij zelf eruit halen en die ernog appart bij zetten maar de kwaliteit is dan heel slecht.
Credits to miss Vivi (denim kit)

Tuesday, May 8, 2007

Jeu de Boule 2004

Deze foto is van een paar jaar geleden. Sarah is toen 3e geworden op de Nat. nederlandse kampioenschap Jeu de Boule, samen met Danny en Barry. De foto paste zo leuk bij de free kit van Miranda, Welkom to Holland, van digitaalscrappen.nl.

Thursday, May 3, 2007

3e Lo scrapkit

En hier is nummer 3. We waren op vakantie in Duitsland en gingen een stukje rijden en kwamen in Frankrijk terecht. Sarah vond het eigenlijk niet zo leuk daar want ze wilde liever gaan rodelen.
Hier heb ik de swirl overlay-4 gebruikt van www.scrapkit.nl

2e Lo voor scrapkit

En hier is de 2e Lo voor Scrapkit. Dit is mijn oudste dochter Lisa. Ze is mijn flowertje :-)
Wat ik gebruikt heb komt uit de scrapkit Flower van www.scrapkit.nl

1e Lo voor scrapkit

Dit is mijn eerste Lo als gast CT-er van Scrapkit.nl. Vond het heel erg leuk om te doen en ook wel spannend, want ik ben eigenlijk maar pas begonnen met digi scrappen.
Het engeltje is mijn 15 jarige dochter Sarah, pffffff wat worden ze toch groot.
Wat ik gebruikt heb komt uit de scrapkit my sweet love van www.scrapkit.nl