Saturday, June 23, 2007

almost 18

Deze foto's heb ik weer gevonden op de comp. De meiden maken graag foto's van hun zelf hahaha en dat vind ik echt niet erg. En ze zijn nog leuk ook :-)
De kit aged empheria freebie van Mindy is hier te vinden http://pjsthoughtsofrandomness.blogspot.com/
.
I found these photo's on the comp. De girls like to make pictures of them self and I don't mind. And they are very nice :-)
The kit Aged empheria freebie of Mindy is here http://pjsthoughtsofrandomness.blogspot.com/

Friday, June 22, 2007

Lisa 18 jaar


Deze LO heb ik op een kaart verwerkt. Heb em uitgeprint en gemat op zwart karton en daarna weer gemat op wit fotopapier en dat op een vierkanten zwarte kaart geplakt. Eerst had ik er nog wat zwarte bloementjes erbij gedaan maar dat werd toch te druk dus heb ik em maar gelaten zoals hij is. Vond dat toch het mooist.
Hij is voor Lisa (mijn dochter) die word woensdag 18 jaar en volwassen :-) zegt ze!!!!!!!!
De bovenste is een scan van de kaart en de onderste de orginele Lo. Wat een kleur verschil.

Thursday, June 21, 2007

my favourite place

Dit is het favoriete plekje van Dollie, beetje achterin de tuin op het konijnen hok. Daar ligt zij dan de hele dag lekker half in het zonnetje. Zo kan zij alles goed in de gaten houden.
Kit shade garden disign by Krista.
de bloementjes zijn van Melany Violette.
.
This is the favourite place of my cat Dollie, in the back of the garden.
Kit shade garden disign by Krista
the Pretty Petals are from Melany Violette.



Tuesday, June 19, 2007

our wedding day

Vanmiddag nog maar lekker wezen prutsen met wat oude trouwfoto's. Weet het eigenlijk niet volgens mij is het net iets te vies en te rozerig :-)

Saturday, June 16, 2007

schoenen schoenen en nog meer schoenen

Zo het is gelukt.... wilde een foto in stukjes krijgen en heb het voor mekaar hoor :-) De hele middag zitten puzzelen maar tis gelukt. Dit zijn trouwens de schoenen van mijn dochter, ze had er van de week weer een paar gekocht tot ik vroeg hoeveel heb je er eigenlijk? nou daar kon ze geen antwoord op geven dus heb ik alles maar uit de kast getrokken wat van haar was. Ben alleen de schoenen van boven vergeten. Dus ze heeft er NOG MEER!!!!!!! Whhhhaaa ze kan wel een schoenen winkel gaan beginnen. Dit zijn er geloof ik pas 20 hoor. hahahahaha en boven staan er zeker nog wel 4 paar.
De kit die ik hier gebruikt heb is Just Pink van Lindsay Jane Disigns.

Thursday, June 14, 2007

grungy atc dream on

Nog eentje dan... vind die grungy atc.s altijd erg leuk om te maken en nu op de computer vind ik het nog leuker. Anders zit ik altijd onder de inkt en verf, maar nu niks geen vieze vingers hahaha echt leuk om te doen.