Tuesday, July 31, 2007

pedal boating

Zo de vakantie is weer voorbij en kan ik weer aan de slag met de foto's. We zijn in weerterbergen geweest, leuk park met natuurlijk waterfietsen. Hier zitten mijn dochters en Simon (vriendje) in. Het was al snel oorlog in hun fiets, jammer genoeg is niemand eruit gevallen :-) was helemaal vergeten om de credits erbij te zetten.
ik heb gebruik gemaakt van verschillende freebies van W&W.

Monday, July 16, 2007

paris atc.s

Nog eentje dan, ik wilde graag wat met mijn atc.s doen en kwam op het idee om er eens een Lo van te maken. Ziet er wel grappig uit.
Atc.s zijn kleine kaartjes die je onderling op internet ruilt, je mag ze maken zoals je zelf wilt. Als je je maar aan de maten houd, 6.4 bij 8.9 cm. Deze heb ik gemaakt met kleine puzzel stukjes en die vast geplakt op een achtergrondje en bestempeld. ( dus echt ouderwets geknipt en geplakt enzo :-)
De free kit Romantic Chaos die ik gebruikt heb is natuurlijk van Julia :-) hij blijft leuk en de kleuren stonden wel leuk bij de groenige atc.s. Hier te vinden www.digitaalscrappen.nl

Saturday, July 7, 2007

unforgettable

Deze Lo heb ik gemaakt voor een uitdaging op digitaalscrappen. De uitdaging was om een Lo te maken van de trouwfoto's van Sann. Schitterend om al die verschillende trouw Lo's bij elkaar te zien. Dat word een schitterend album :-)
Het kantje komt uit de Don't forget autumn kit van Kasia??? De krul uit de Miss Vivi kit Denim en het lintje uit de welkom spring freebie van W&W.
.
This Lo I have made for a challence from digitaalscrappen. The challence was, make a Lo with the wedding pictures from Sann. It's beautiful to see all the wedding Lo's in a album.

I'll be watching you

Deze Lo heb ik gemaakt met de nieuwe kit Mozaïek Fashion van http://www.scrapkit.nl/ . Het is een kit met mooie felle kleuren en zilver achtige embelishments.
.
I have made this Lo with the new Kit Mozaïek Fashion from http://www.scrapkit.nl/

Friday, July 6, 2007

bad hair day

Als je een freebie maakt dan moet je er ook wat van maken. En dit is het geworden, vind em wel leuk geworden. Eigenlijk had er ook nog een lichtere kleur achtergrondje bij gekunnen.
.
This is what I've made of my freebie papers.