Monday, September 15, 2008

Wedstrijd Book of me


Bij Digitaalscrappen verzorg ik een wedstrijd... deze keer maken we een album met als thema... Book of me. We zijn gisteren pas begonnen en elke week geef ik een opdracht om over te scrappen, ga er eens kijken als je mee wilt doen. http://www.digitaalscrappen.nl/ De opdracht van de eerste week is...Hoe zie ik eruit... scrap over jezelf... wat draag je het liefst voor kleding... of sieraden... make up... noem maar op. Deze 2 lootjes heb ik voor deze week gemaakt. En er is een leuke prijs mee te winnen :-) Ik heb wat verschillende dingen hiervoor gebruikt... de kit a taste of romance van Monika Larson en wat uit de kit Denim van Miss Vivi.

Saturday, September 13, 2008

Appel pop gemist :-(


Tja het is appel pop in Tiel.... en waar ben ik.... tja niet daar. Dus mijn favoriete band gemist Within Temptation. Hopelijk komen ze volgend jaar weer. Maar ik heb één troost.... Lisa is wel dus misschien heeft ze wel wat foto's kunnen maken :-)

Friday, September 12, 2008

foto boek




Hier zijn wat foto's van het vakantie boek. Ik heb ze bij de hema afgedrukt met een zwarte ondergrond...als je de foto's pagina vullend invoeg en er schaduw aan toe voeg krijg je een mooi strakke rand erom heen. Ook hebben ze hun boeken vernieuwd... het schut blad is heel mooi en het is nu mooier gebonden met een kapitaaltje. ( ik geloof dat dat zo heet)