Monday, September 15, 2008

Wedstrijd Book of me


Bij Digitaalscrappen verzorg ik een wedstrijd... deze keer maken we een album met als thema... Book of me. We zijn gisteren pas begonnen en elke week geef ik een opdracht om over te scrappen, ga er eens kijken als je mee wilt doen. http://www.digitaalscrappen.nl/ De opdracht van de eerste week is...Hoe zie ik eruit... scrap over jezelf... wat draag je het liefst voor kleding... of sieraden... make up... noem maar op. Deze 2 lootjes heb ik voor deze week gemaakt. En er is een leuke prijs mee te winnen :-) Ik heb wat verschillende dingen hiervoor gebruikt... de kit a taste of romance van Monika Larson en wat uit de kit Denim van Miss Vivi.

9 comments:

Anonymous said...

Haaa, zo kan ik het beter zien;-) super joh! Ik ga denk ik ook mee doen, vind het zoooo'n leuk idee;-)

Marleen said...

Schitterend sis, hoe jij dat voor elkaar krijgt echt ongelofelijk!! Voor mij heb jij nu de eerste prijs al haha, dus ik doe maar niet meer mee :P LoL

pepeetje said...

Ja leuk... meedoen :-) :-)

pepeetje said...

Jawel Marleen... ik doe mee maar... ik doe niet mee hoor :-) snap je em nog...

Marleen said...

Ik weet niet of ik mee doe. Ik vind het hartstikke leuk maar het is best wel veel werk. Ik ben momenteel nogal traag, oorzaak medicijnen grrrrr. Maar ik kijk wel, voor jou wil ik natuurlijk graag meedoen!! ;)

pepeetje said...

Als het niet gaat moet je het niet doen hoor... je kan em altijd later nog voor je zelf gaan maken als je wilt.

Spontanity said...

Volgende keer een wat makkelijkere opdracht graag :)
Ik ben begonnen, maar of ik helemaal tot het eind meedoe, doe mijn best.
En anders idd, maak ik hem voor mezelf aan de hand van jouw opdrachten, laat ik hem zelf afdrukken en neem hem mee naar de volgende meeting.

Julia said...

Prachtig Petra , je bent een kei in albums !

Brigitte aka Scrappassie said...

Jeetje, zo leuk, en ik loop nu al achter .... Is goed mogelijk dat ik in één keer een hele bundel scraps plaats LOL Die van jou zijn in ieder geval fraai ;-)